söndag, juni 03, 2012

Det här måste ni se!

Sofia (Foto: Gabriella K)
Vår gode vän svenska Sofia Osburn arbetar som social worker/fund raiser i Kapstaden och är bland mycket annat drivkraften bakom projektet Hout Bay C.A.R.E.S (Community Awareness Rehabilitation Education Support Services), som verkar för att förbättra livet för invånarna i en kåkstad i samhället Hout Bay, en vacker förort till Kapstaden vid Atlantkusten.

Michal Wozniak
Nu har svenske filmaren Michal "Wozzi" Wozniak, även han bosatt i Kapstaden, gjort en fantastiskt fin film om Sofia och projektet. KLICKA HÄR för att se filmen! Michal gör högklassiga filmproduktioner för marknadsföringsändamål, corporate events, dokumentärer och musikvideos. HÄR kan du läsa mer om Michal och bolaget Wozzi Productions och se ett urval av hans produktioner.

Sofia driver även organisationen Internship South Africa (ISA) som organiserar volontärer i arbete i kåkstäder kring Kapstaden. Känner du att du vill och kan bidra i det viktiga arbetet med att ge dessa utsatta människor ett bättre liv genom att på heltid, deltid eller bara några timmar i veckan ge din tid till projektet är du varmt välkommen att kontakta organisationen. HÄR finner du hemsidan.

Och vill du medverka och investera i projektet Hout Bay C.A.R.E.S som sponsor kan du nå Sofia på adress sofiao@favor.org.za

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar