söndag, november 25, 2018

Avontuur, bästa bistron i Western Cape!

Vår förrätt (som gick utmärkt att dela på två) med sill i gott sällskap

Avontuur Restaurant, en av våra absoluta favoritrestauranger i vindistrikten, korades nyligen till Best Bistro in the Western Cape på den årliga Eat Out Awards ceremony!!
Jätteskoj och mycket välförtjänt för kockarna Zunia och Melanie som drivit restaurangen i 16 år nu.

Härom dagen åt vi lunch på den härliga terrassen och njöt av den fläktande brisen, den fina utsikten ända bort till Taffelberget och förstås allra mest av den sagolika maten.
Till förrätt blev det den holländska varianten av matjessill i gräddfil med dill, gräslök och ägghalva - riktigt god sillarätt, faktiskt! Det var bara lilla nubben som fattades ;-).
Den fina ankan som är deras populära paradrätt blev vår huvudrätt, och som avslutning en liten hallonkaka med vaniljglass, lagom att dela på.
Melanie och Zunia tar emot priset
Zunia berättade att kvinnan som äger/driver Eat Out hade sagt till dem att det är så extra trevligt att personalen känner igen alla stamgäster, ofta till och med vid namn. Och det är ju inte så konstigt, tycker vi, eftersom Zunia och Melanie har en suverän förmåga att få sin personal att trivas och stanna kvar år efter år.

Även vi stammisar stannar kvar år efter år! Och vill ni också göra det kan vi tipsa om att Avontuur har öppet för frukost och lunch alla veckans dagar, och för middag tisdag till lördag.

Bokning av bord är viktigt eftersom restaurangen är mycket populär. openhand@polka.co.za eller tel 021 8554296 eller 083 6925601.

HÄR är hemsidan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar