onsdag, januari 31, 2024

Inbjudan till golftävling på Parow Golf Club!

Hör upp alla golfare! Här bjuds ännu en möjlighet till härlig golftävling med välgörenhetstema tillsammans med andra svenska och sydafrikanska golfare i Kapstadsområdet!

Vi har tidigare samarbetat med den väletablerade stiftelsen Project Playground som grundades av HKH Prinsessan Sofia och hennes vän Frida Vesterberg för många år sedan, långt innan Sofia träffade prins Carl Philip och blev svensk prinsessa. 

Project Playground är en insamlingsstiftelse och barnrättsorganisation som verkar för att förbättra barn och ungas möjligheter i livet genom utvecklande och stimulerande aktiviteter, psykosocialt stöd och familjestärkande arbete. Stiftelsen bedriver verksamhet i Sydafrikas kåkstäder sedan 2010 (främst Langa och Gugulethu i Kapstaden) och i Hallonbergen i Sverige sedan 2016. Stiftelsen gör ett fantastiskt arbete och vi har haft ett mycket givande samarbete med vårt eget PADS-projekt. Arbetet i Kapstaden drivs under ledning av Frida Vesterberg som numera är bosatt här och har bildat familj med sin sydafrikanska man.

Den 7e mars anordnar Project Playground en välgörenhetsinsamling i form av en golfdag på Parow Golf Club strax utanför Kapstaden (man kör N1:an ut mot Paarl). Se inbjudan här nedan för mer info.

SKYNDA att anmäla er!! Sista anmälningsdag är den 8 februari! Mejla anmälan till terry@project-playground.org så fort som möjligt så ni säkert får plats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar