söndag, augusti 23, 2009

Se upp för både gröna och gula hastighetskameror!

Kommer ni ihåg var hastighetskamerorna sitter i och omkring Helderberg? Från och med kommande säsong kommer alla nya kameror som sätts upp vara gula istället för mörkgröna som dom gamla kamerorna är. Allt för att dom skall synas lite bättre. Det tackar vi för.

När vi nu är inne på det här med bilar och trafik kan vi också rapportera att polisen har tuffat till sig när det gäller Drinking & Driving och andra trafikförseelser. Exempelvis delade Strandpolisen ut böter på totalt R36.800 till trafikanter som passerade en rutinkontroll på Main Road en tidig morgon för någon vecka sedan. Fem förare arresterades, 40 stycken fick böter och 13 stycken har åtal att vänta. Hoppsan!

Och till råga på allt kommer det bli dyrare att parkera kommande säsong i centrala Somerset West kring Main Road. R4,50 kommer det kosta per 60 minuter och det förväntas man betala till parkeringsvakter och inte som hittills i parkeringsautomater. Fast det är klart – det var många år sedan man kunde betala bara ca 4kr per timme för att parkera bilen i Sverige.

Källa: DistrictMail

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar