måndag, augusti 16, 2010

Återträffshelg för sydafrikasvenskar

I helgen har vi varit på ett mycket trevligt event i form av några dagar i glada vänners lag på Särö strax utanför Göteborg. Vi och ca 60 vänner som alla brukar spendera sin svenska vinter i varma soliga Sydafrika hade samlats några dagar för att spela golf, äta god mat och umgås med varandra. Det blev härligt lyckade dagar och kvällar med många roliga och trevliga upplevelser. Vi och alla andra gäster vill skicka stora, varma tackkramar till arrangörerna Jessica & Rolf, Elisabeth & Kai, Bärbel & Ingemar, Maj & Svante och Anna-Karin & Tom. Vilket jättelyckat arrangemang!

Vi var några stycken som fotograferade under fredagens golftävling på Gräppås GK, den efterföljande lunchen, kvällens underbart goda skaldjursmiddag på Säröhus följt av kaffe, dessert, avec och eftersnack. Nu inväntar vi ivrigt bilderna från samtliga fotografer, så har du fotografier att skicka så gör det BUMS till vår e-postadress info@egi.se ! Förhoppningsvis blir det publicering inom några få dagar här på bloggen.

1 kommentar:

  1. Hej alla Sydafrikavänner!
    Vi instämmer och tycker att återträffen var en riktig fullträff, ett härligt arrangemang med, trots allt tillfälligt vatten på banan, en kul golfrunda,
    mycket läckert skaldjursbord och kanske framför allt ett riktigt glatt och trevligt gäng som träffades och hade väldigt roligt tillsammans. Efter detta detta längtar vi ännu mer till att vara tillbaka i Somerset West och framför ett hjärtligt TACK till alla som ordnade efterträffen.
    Varma Skånehälsningar från Eva & Göran

    SvaraRadera