måndag, maj 13, 2013

Är du kvar i Kapstaden trots att våren är på gång i Sverige? Då kan vi tipsa dig om ett kul svenskevenemang:

Välkomna på mingel! Kom som du är, medtag ett gott humör och träffa svenskar över en kopp kaffe eller något smarrigt att äta från marknaden.

Vi träffas en trappa upp på City Bowl Market on Hope och snackar och har trevligt. Språket är mestadels svenska men alla med svensk anknytning är välkomna. Vuxna, barn, gamla och unga. Alla är välkomna!

Datum: Lördagen den 1 juni
Tid: 12.00 - 14.00
Plats: City Bowl Market on Hope, 14 Hope street, CBD.


Det är Swedish Society of South Africa som bjuder in till mingel och trevligt umgänge. Vi har varit med flera gånger tidigare och träffat nya spännande kontakter i Kapstaden på det här viset, och träffarna är alltid mycket trevliga. HÄR finns föreningens facebook-sida och "anslagstavla" där du kan bli medlem, och där det alltid pågår intressanta diskussioner om det bästa av det mesta som vi svenskar i Sydafrika vill fråga om, diskutera eller få lite goda råd om. Anmäl gärna på facebooksidan om du tänker delta.

1 kommentar:

  1. Tack för reklamen Samira och Björn! Strålande! Hoppas allt är bra med er! Vi NJUTER av en helt fantastisk höst. Det har varit så varmt och härligt!

    SvaraRadera