fredag, juni 28, 2013

Franschhoek Bastille Festival


 Den pittoreska kulinariska bergsbyn Franschhoek har franska rötter, och är känd för sina utmärkta vingårdar och förstklassiga restauranger. Här är man mycket förtjusta i att anordna diverse fina festivaler under alla årstider.  Nu är det dags att för tjugonde året anordna Franschhoek Bastille Festival, och ni som är i Kapstadens vindistrikt den 13e till 14 e juli är bara att gratulera. Leta fram basker och kläder i rött, vitt och blått, för det blir ett härligt firande av den franska nationaldagen!

Det blir förstås en underbar orgie i fransk mat och franskinfluerade viner. Här kommer även att finnas en marknad med försäljning av handarbeten, och det bjuds på musik och aktiviteter för barn. Under dagarna kan man också roa sig med andra typer av aktiviteter såsom boulespel, kyparlopp, parader, tunnrullningstävling, mm.
I entrén på R150 ingår vinprovarglas och ett häfte med provsmakningskuponger. Ytterligare kuponger kan förstås köpas på plats. Man kan också köpa VIP-biljetter för R550 som inkluderar tillgång till VIP-lounge och extra fina mat- och vinupplevelser.

HÄR kan ni läsa alla detaljer om festivalen (bl a om en jätteläcker 20-årsjubileumsmiddag redan på fredagskvällen på La Motte) och HÄR köper ni biljetterna via Webtickets.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar