måndag, december 05, 2016

Snickartips

Ni som bor i The Helderberg Basin, dvs Somerset West, Strand och Gordons Bay, får här ett utmärkt tips från vår vän Göran F:
Eva och jag har tillgång till en utomordentligt duktig snickare som kan "göra allt" i princip. Vi har känt honom sedan nio år tillbaka och under senaste halvåret har han hjälpt oss med vårt stora bord på terrassen, byggt en riktigt fin väggbokhylla, ny tröskel vid ytterdörren samt för närvarande gör han om alla våra fönster på framsidan, kittar om, stryker på vanish och målar om på insidan. Hellyckat. Han har också hjälpt Åke och Lotta H och gjort bord och bänkar till deras balkong.

Han heter Tyron och har tel-nummer 078 318 1308. Han är högst tillförlitlig och gör alltid ett riktigt gott arbete.


Stort tack för utmärkt tips, Göran! Nu vet vi vart vi tryggt kan vända oss när snickeribehov uppstår. Det är guld värt med tips om duktiga hantverkare som är kunniga, tillförlitliga, ger ett juste pris och helt enkelt är bra personer att anlita. Så om ni som läser det här har egna tips på hantverkare, firmor eller tjänsteleverantörer i allmänhet ni gärna vill rekommendera till oss andra så är vi tacksamma om ni mailar oss om det eller lägger en kommentar till detta inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar