onsdag, december 21, 2016

Taste Bistro goes Handmade London Pies!


Våra vänner Anton och Ed som äger och driver Taste Bistro i Somerset West har fått ett nytt spännande "ben" att stå på. Anton är en riktig snitsare på att baka ljuvliga pajer med härlig fyllning, t ex kyckling, pepper steak, struts, steak & kidney, champinjoner, med mera. Efterfrågan på deras pajer ökar lavinartat, och för närvarande säljer de på Lourensfords marknad på fredagkvällar och på lilla trevliga matmarknaden Paardevleis Farmers Market (samma infart som till Cheetah Outreach, bredvid det nya sjukhuset mitt emot Strand Golf Club). Ryktet om deras pajer har nu spridit sig, så nyligen kom en förfrågan från den jättestora marknaden Root44 på väg R44 mellan Somerset West och Stellenbosch. Även en kedja med food trucks spridda i hela landet har hört av sig och vill ha deras pajer frysta att bakas färdiga i bilarna.

Missa heller inte att äta lunch eller middag på killarnas mysiga kvarterskrog Taste Bistro på 15 Bright Street i Somerset West! Även där kan man förstås kalasa på de goda pajarna. Härom dagen avnjöt vi dock en utmärkt pasta carbonara och en helt fantastisk impala loin, perfekt tillagad medium rare och något av det möraste kött vi ätit på många år faktiskt. Här äter man alltid perfekt tillagad fisk, och viltköttet är alltid av hög kvalité och varsamt tillagad. Anton är numera hemma och bakar pajer på lunchtid, men köksgänget har tränats upp och klarade sig riktigt bra utan sin executive chef på luncherna. Tips! De har öppet på måndagar då många andra restauranger har stängt! Bord bokas på tel 021 852 0274.
HÄR är deras facebooksida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar