tisdag, september 24, 2019

Sydafrikanska boutiqueviner gjorde succé på mässan i Västerås!


I helgen var det vinmässa i Västerås, minsann! Vännerna Gabi och Hasse Tidblom har företaget Tidblom Group (HÄR är deras webb) - vinimport från Sydafrika till Sverige för både restauranger och privatpersoner - och deltog i mässan tillsammans med ett partnerföretag som importerar fina italienska Baroloviner.
Janne, Bettan, Gabi och Hasse
Jag, Samira, följde med till Västerås och hjälpte till i mässmontern under helgen. Och jösses vilket stort intresse det blev! Det var riktigt välbehövligt att vara tre i Sydafrikamontern för i Västerås frodas verkligen intresset för vin i allmänhet och vin från Sydafrika i synnerhet, kan vi intyga.

Tidbloms säljer sydafrikanska boutiqueviner via e-handel med leverans hem till dörren i Sverige, en vecka eller två efter beställning online på deras webb. Vinerna är unika fynd de gör under sina årliga inköpsresor i Kapstadens vindistrikt, och kommer från små, noggrant utvalda familjeägda producenter ljusår från Systembolagets stora volymer. KLICKA HÄR så hittar ni hela deras härliga sortiment.

Bettan och Janne, Västeråsbor och Sydafrikavänner, tittade också förbi vår monter till vår glädje. De är optiker båda två, och är oss underbart behjälpliga med Glasögonprojektet varje år i kåkstaden Kayamandi i Kapstadens vindistrikt.

Och helt plötsligt dök det upp en mikrofon och en kamera och vips blev Gabi tv-stjärna! Hasse och Samira stöttade upp som statister. KLICKA HÄR för att kika på våra "fifteen minutes of fame" i tv-rutan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar