torsdag, mars 25, 2021

Emily's Playschool får filtar och matbidrag

Idag lämnade projektledare Lena, tillsammans med medhjälparna Lisa och Jessica, över 61 stycken filtar och ett ekonomiskt bidrag på R20 000 till Emily´s Play School i Sir Lowry's Pass i Kapstadens vindistrikt.

Lyckliga nyblivna filtägare.

Filtarna har stickats, virkats och monterats under det gångna året av flitiga svenska händer både i Sverige och i Sydafrika. Filtarna kommer väl till pass nu när den sydafrikanska hösten, och så småningom vintern, är i antågande. Det var med stor glädje och tacksamhet som filtar och pengar togs emot av verksamhetsansvarige Emily som saknat alla besök av svenska vänner den här säsongen på grund av pandemin.

Pengarna kommer från det välgörenhetstillägg som alla Fredagsgolfare (svenskar som spelar golftävling varje fredag på Strand Golf Club under november till mars) betalar på sin greenfee varje vecka. Bidraget till Emily´s Play School, som portioneras ut med R2 000 per månad, kommer väl till pass framöver för att hjälpa till med finansieringen av mat till barnen i verksamheten.

Vi och Emily´s Play School skickar ett varmt och innerligt tack till alla er som på olika sätt bidragit till filtar och matbidrag till de behövande barnen!


En tacksam Emily tog emot checken på matbidraget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar