tisdag, april 20, 2021

Epice restaurant


En av de nyare stjärnskotten på Kapstadens restauranghimmel heter Epice och är en liten intim fine-diningrestaurang. Den är belägen i hotell- och restaurangkomplexet Le Quartier Française i Franschhoek ute i vindistrikten och ingår i La Colombe-gruppen (med övriga restauranger La Colombe, La Petite Colombe, Foxcroft och Protégé). Köksmästare Charné Sampson var tidigare sous chef på just La Colombe inne i Kapstaden.

Menyn är inspirerad från köksteamets nyligen gjorda kulinariska resa till Indien men har också hämtat influenser från resor till Spanien, Japan, Mexico, Danmark och USA. 

Nyligen publicerade restaurangen stolt dessa fina nyheter:
While we can't deny it has been a challenging year, we're thrilled that it ended on such a high note - in the final hours of 2020, we heard we had won the title of Africa's Best New Restaurant in the inaugural World Culinary Awards! We are honoured to stand among other restaurants who are "truly outstanding achievers and leaders in their respective fields".

HÄR finns restaurangens webbsida. Och KLICKA HÄR så kan du se en frestande youtube-film från restaurangen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar