tisdag, mars 01, 2022

Inbjudan till Elisabeths begravningsakt


Lyckliga tider för Elisabeth och Nils på skidsemester i Val Gardena för några år sedan bara

Vår vän Nils Wendels skrev härom dagen dessa underbara rader om Elisabeth till oss i ett mail. Det är en av de vackraste kärleksförklaringar vi läst. Vi har bett Nils om tillstånd att få publicera vad han skrev, och sist i texten finns även en inbjudan till oss alla att delta digitalt i Elisabeths begravningsakt nu på torsdag. I Sverige kommer akten att starta kl 13 vilket motsvarar kl 14 sydafrikansk tid.

Det är en så avgrundsdjup saknad efter min ÄLSKADE Livskamrat under 40 underbara år! Vi var verkligen "soulmates", älskade varann så innerligt alla år, ja nästan som om vi glöd för varandra alltid!
Ett mer passionerat och såå underbart förhållande finns bara att läsa om i sagans värld!
Aldrig gnäll och skäll, bara positiva tankar och kärleksfulla handlingar!

Hon älskade vår "Vinterstuga" i Cape Town och ville till varje pris komma tillbaka till Solen, Värmen och alla underbara Golfvänner & Tävlingar. Hon brann verkligen för att få återse er alla under sin sjukdom men tyvärr tog den överhanden. Hon var en riktig Fighter, en kämpe i allt hon deltog i!
Vi skall alla minnas henne i skenet av sin älskade storhet !

Jag hoppas få komma ner om några veckor för att själv få träffa er alla och kanske få delta i lite Golfspel igen !

Du och alla andra får gärna följa Begravningen nu på Torsdag Kl 13.00 antingen LIVE eller på Video i efterhand. Gå in på
www.berzelii.nu och knappa in lösenordet: wendels

Vännen,
Nils

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar