tisdag, april 19, 2022

Transporter i Winelands och Kapstaden

 Förutom "vanliga" taxibolag har vår lilla koloni av svenskar hittat några fina transportlösningar med betrodda och pålitliga chaufförer här i Winelands. Här kommer en sammanställning som kan vara bra för er att spara tills behov uppstår. Några har minibussar som är perfekt när man är fler än fyra resenärer.

Monty Travel
+27 72 248 8508
info@montytravel.co.za

”Han är mycket pålitlig och vi rekommenderar honom.”

”Stor fin taxi (buss) med plats för våra 6 stora kolli. Trevlig chaufför som lyfte in/ut allt bagage. Perfekt AC.”

 

Ezweni Tours & Charter Service

Nelson          +27 74 382 8139

Emely           +27 78 230 5643 (WhatsApp)

Pålitliga och prydliga Nelson anlitas flitigt av många i svenskkolonin som är mycket nöjda med honom och hans service med fräsch minibuss.

 

Johnnys taxi

meljou@meljou-tours.com

”Mycket pålitligt och trevligt”. 

 

Så ser Uber-appen ut

Uber

Uber-chaufförer med bilar i olika storlek beställs via en app med samma namn. Numera kan man även förbeställa transport (”reservera” kallas det för på Uber-språk) upp till 30 dagar i förväg med Uber men vi använder tjänsten främst för direkta körningar precis när man behöver dem. Det brukar vara god tillgång på bilar alla tider på dygnet även här ute i Helderberg Basin. Konkurrenskraftiga priser, rena fräscha bilar och chaufförer som är noggrant kontrollerade. Chaufförernas körning övervakas också, bland annat hur de håller sig till hastighetsbegränsningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar