torsdag, november 24, 2022

Hjälputdelning till tacksamma brandoffer

 

Vi vill rikta ett STORT och varmt tack till alla er som så generöst hjälpte oss med donationer till de 60 familjer som blev hemlösa i Kayamandis bränder nyligen💓! Tack vare er kunde representanter för familjerna härom dagen hämta var sin bänkspis med dubbel platta och en uppsättning kokkärl. Denna gång räckte inte pengarna till tvättbaljor fyllda med förnödenheter, men ni kan tro att de var lyckliga och tacksamma för den hjälp vi kunde ge dem.

Här är en bild på utdelningen från Madibas garage i Kayamandi, som alltid fungerar som förråd och omlastningsplats när vi köper in hjälp till de behövande.

Vi har även lite pengar kvar från en stor privat donation som vi fick för några år sedan. Dessa pengar är öronmärkta för hjälp till skolbarn i Kayamandi, och vi hoppas det ska räcka till nya skoluniformer till de 40 skolbarn som miste sina skoluniformer i branden. De har fått dispens att gå klart läsåret i sina skolor utan uniformer fram till årsskiftet, men måste ha införskaffat skoluniformer till skolstarten i januari. Det hoppas vi kunna hjälpa dem med. 

Har ni fortfarande lite resurser kvar på era egna donationskonton tar vi tacksamt emot en gåva (Swisha till Samira på tel 070-614 07 66, märk med Kayamandi) eftersom det är osäkert om vi har tillräckligt på vårt "skolkonto". Det gör ju heller inget om det blir några slantar över som vi kan använda nästa gång en ny, hemsk brand härjar i Kayamandi.

Stora, varma tackkramar till er alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar