lördag, maj 16, 2009

Sydafrikanskt gästspel på Hotell Tylösand
21-23 juli 2009

Det finns ett talesätt som säger att: ”Om inte Mohamed kommer till berget så får berget komma till Mohamed.” Riktigt så dramatiskt är det väl inte, men stort är det definitivt nu i sommar när Jean Engelbrecht, ägare till den kända vingården Rust en Vrede, och den världsberömda stjärnkocken David Higgs, Executive Chef på vingårdens mycket exklusiva restaurang, kommer till Tylösand.Under sitt besök i Sydafrika i julas besökte Per Gessle bland annat Rust en Vrede och planterade då idén hos Jean Engelbrecht och David Higgs om ett gästspel på Hotell Tylösand nu i sommar. I samarbete med Rust en Vredes vinagent Ann Burgaz Schmidt, VD på The Wine Agency, blir gästspelet nu verklighet. Under tre dagar kommer David tillsammans med Hotell Tylösands egen köksmästare Torsten Körling komponera menyer för gästspelskvällarna, och själv vara på plats för att laga mat och vägleda gästerna genom tre spännande kvällar.

David har arbetat professionellt i branschen i 18 år, och som medlem i Sydafrikas kocklandslag och utnämnd till Châine des Rotisseurs "Young chef of the Year" är han idag ansedd som en av de främsta köksmästarna i Sydafrika.

Vi har bokat bord tillsammans med Lisa och Thomas den 21 juli – kommer ni?

Är ni nyfikna på Rust en Vrede, deras fantastiska restaurang och David och Jean kan ni läsa ett omfattande kapitel om dem i vår bok ”Stjärnkrogar och favoritrestauranger i Sydafrika”.

Läs mer om gästspelet

2 kommentarer:

  1. Hejsan Samira och Björn!

    Mitt namn är Linda och jag skulle gärna skicka ett litet mail till er ang. ett bröllop i Sydafrika den 15 Aug men jag hittar inte er mailadress!

    Ni få gärna skicka er mailadress till: linda8303@hotmail.com


    MVH Linda Nilsson

    SvaraRadera
  2. Hej Samira och Björn! Vinter har kommit till Somerset West men fortfarande soligt och vackert. Hoppas ni har en underbar sommar vi ses när ni kommer "hem" Stor kram Alexandra och Adam

    SvaraRadera