söndag, maj 03, 2009

Som den uppmärksamme bloggläsaren säkerligen inte missat spelade vi som vanligt en hel del golf i Sydafrika under säsongen 2008-2009. Som en liten hjälp att minnas allt det roliga har vi här under rubriken ”Hall of Fame” samlat några av de golfprestationer vi fick uppleva under våra golfrundor. Observera att golfprestationerna presenteras utan inbördes ordning.

Att göra par på ett par-3 hål är väl bara vi nybörjare som betraktar som en prestation, men när Rolf S. gjorde par på ett par-3 hål där två av hans tre slag var bunkerslag var prestationen ett faktum.

Gunilla T. är en stjärna på att chippa, det känner många av oss redan till. Men att få se henne hoppa över det där med puttning och istället chippa tre gånger rakt i koppen under en och samma golfrunda - det trodde vi aldrig vi skulle få uppleva.Sen har vi tre herrar som gjort var sin eagle under säsongen, vilket vi definitivt klassar som en ärbar golfprestation. Eagle är, för de som undrar, när man får bollen i koppen på två slag färre än hålets par.

Björn B. har gjort eagle på hål 4 på Strand (par 4)

Olav F. har gjort eagle på hål 4 på Strand (par 4)

Acke P. har gjort eagle på hål 4 på Langebaan (par 5)

Vi gratulerar till säsongens golfbragder och hoppas få se många fler fina prestationer nästa säsong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar