lördag, september 25, 2010

Nycirkus till Kapstaden

Den välkända franska, fantastiskt vackra och konstnärliga nycirkusen Cirque Du Soleil kommer att ge ett antal föreställningar i Kapstaden i mars 2011 på fina arenan Grand West Arena, belägen lite öster om Kapstaden åt samma håll som man åker när man ska till oss i Somerset West.


På Youtube finns många bra videoclip från föreställningarna, bl a den HÄR!
För att inte tala om den HÄR!

Vi kommer själva att köpa biljetter. Vi missade dem i Stockholm 2009 men får nu äntligen en chans att se denna omtalade show. Så här skrevs det i Sverige om föreställningen ”Saltimbanco”, som är den som nu uppförs i Kapstaden:

” Föreställningen tar åskådaren på en metaforisk och akrobatisk resa rakt in i stadens hjärta. En magnifik show med akrobatik på högsta nivå varvat med dans, teater och spektakulära kostymer. Allt inramat i en förstklassig ljus- och ljudproduktion. Saltimbanco hade världspremiär i april 1992 och har sedan dess setts av 9,5 miljoner personer i 75 städer på fem kontinenter.”

Vill du också köpa biljetter till någon av föreställningarna i Kapstaden kan du göra det hos Computicket genom att klicka HÄR! 
P.S. I anslutning till arenan finns många bra restauranger, bl a Cape Town Fish Market med goda fiskrätter och sushi på rullband.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar