tisdag, augusti 09, 2011

Snö även på "våra" berg

Hottentots Holland Mountains                          Foto: Johann Kruger
Härom dagen berättade vi om snö på Table Mountain, vilket är extremt ovanligt. Mer vanligt är snö på de höga Hottentots Holland Mountains vi ser från Somerset West.

Den här fina bilden på de snöklädda bergen har vår granne skickat till oss idag, ni vet den tokiga grannen som tar hand om vårt hus när vi är i Sverige, och som många av er säkert träffade tillsammans med hustru Engela på vår glöggfest. Kanske minns ni också ett exempel på hans galna mejl som vi publicerade förra säsongen.

Tillsammans med denna bild kom förstås också en massa tokerier från Johann. Den här snön har medfört att vår pool frusit riktigt fint så han härom dagen kunde anordna en ishockeymatch för tio spelsugna killar från Khayelitsha. Hans enda dilemma var att försöka få dom att låta bli att gå inomhus på vår persiska matta med skridskorna på.

Han berättar även att han ringt några samtal från våra mobiler för att hålla abonnemangen levande under vår frånvaro. Samtalen blev tyvärr lite dyrare än planerat. Han valde nämligen att ringa Angelina Jolie som aldrig ville sluta babbla om den nya lilla zulupojken hon tänker adoptera från Sydafrika - för att jobba i hennes trädgård.

Vi kan bara konstatera att Johann verkar vara lite undersysselsatt på jobbet och att han dricker på tok för mycket av sitt eget utsökt goda öl!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar