|
David Higgs |
Många av er har liksom vi njutit av David Higgs kulinariska läckerheter under åren på Rust en Vrede. Men förra säsongen lämnade han över restaurangen till sin unga duktiga sous chef John Shuttleworth, och begav sig istället till Johannesburg och Radisson Blu Hotel i Sandton där han fick fria tyglar att göra ett helt nytt restaurangkoncept på hotellet. Vi var där och besökte David och provåt och imponerades, och restaurangen har snabbt blivit en succé.
|
Vackra The Saxon Boutique Hotel |
Men nu har David fått blodad tand på det här med att öppna restaurang på hotell i Johannesburg. Sedan några månader tillbaka har han bytt ut Radisson Blu mot anrika eleganta The Saxon Boutique Hotel i Johannesburg. Vi pratade härom dagen med Davids gode vän Peter Tempelhoff, kökschef på The Greenhouse som utsetts till Sydafrikas bästa restaurang 2012 av tidskriften Eat Out Magazine, som berättade att The Saxon gjort om några av de större suiterna till en tjusig restaurang för David där han nu kan förverkliga ännu en av sina restaurangdrömmar. David själv säger att hans uttalade ambitionen är att "position the hotel once again as the most exceptional dining experience in Johannesburg".
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar