tisdag, oktober 09, 2012

Mäktig musikupplevelse!

 I fredags var vi i den pampiga Philadelphiakyrkan i Stockholm och njöt av sydafrikanska Star For Life-körens fantastiska show Star For Lofe On Tour 2012. Sydafrikanerna hade förstärkning av fina svenska artister som Molly Sandén, Triple & Touch och The Moniker och flera hundra elever från skolor i Stockholmsområdet, så det blev verkligen en mäktig konsert. Ni som var med på det lyckade arrangemanget Wines For Life på Rustenberg Wine Farm förra säsongen i Kapstaden vet lite vad vi talar om. Tänk er den musikupplevelsen i megaformat med ännu fler artister och en kör på flera hundra röster i bakgrunden, så förstår ni lite av vad vi fick oss till livs den här magiska musikkvällen.
Och för er och alla som missade Wines For Life förra säsongen kan vi glädja er med att det blir en upprepning även kommande säsong. Men då flyttar evenemanget till vingården Klein Constantia. Som vi redan meddelat här på bloggen, men det tål att upprepas, så är 27 februari 2013 datumet ni ska boka in. Klicka här för att läsa mer!

Men Sverigeturnén är inte slut ännu, så GRATTIS Göteborg, Malmö, Uddevalla, Halmstad, Örebro, Växjö, Skövde, Jönköping, Karlstad, Kalmar och Helsingborg - snart kommer konserten "to a theatre near you"! Läs mer och köp biljetter HÄR!

1 kommentar:

  1. barbel.kjell@hemsjo.eu12 oktober 2012 kl. 12:29

    Hej Samira o Björn !
    Den 09 okt. var ,Ingemar och jag med vänner på Denna föreställning i Göteborg. Vi är alla fyra eniga om att det var en fantastisk föreställning. Det finns knappt ord . Energi, glädje , tempo, Underbar musik ,Samspel Underbara artister.Spesiellt Skolungdomarna. Det var härligt att ha fått uppleva den föreställningen. Vi ser framemot nästa. HLS, Bärbel o Ingemar

    SvaraRadera