tisdag, februari 05, 2013

Star For Life dagen på Klein Constantia 27 februari



Några av er kanske minns att vi redan i somras berättade att det trevliga välgörenhetseventet som 2012 kallades för Wines For Life skulle komma att upprepas även denna säsong.

I år kallas eventet Star For Life dagen och tidpunkt är alltså onsdagen den 27 februari med start vid 15-tiden. Platsen är fina Klein Constantia, en av Sydafrikas äldsta vingårdar vackert belägen inne i vindistriktet Constantia i utkanten av Kapstaden.

Utvalda vingårdar ställer ut och bjuder på provning av viner av mycket hög klass. Sedan blir det grillmiddag tillagad av kände svenske köksmästaren Ulf Wagner, och musik, dans och uppträdanden till långt in på kvällen. Kända artister som Måns Zelmerlöw, The Real Group, Molly Sandén och Triple & Touch kommer att medverka tillsammans med sydafrikanska Star For Life-kören. Celebra gäster, t ex Carl-Jan Granqvist, Alexandra Charles, Ernie Els och Star For Lifes grundare Dan och Christin Olofsson, kommer också att vara på plats.
Biljetterna till eventet kostar egentligen SEK 795 men Sydafrikaresor har givit Sydafrikabloggens läsare ett specialpris på SEK 595. Allt överskott från eventet skänker Sydafrikaresor till välgörenhetsorganisationen Star For Life.

Kontakta Johanna Härbst, VD på Sydafrikaresor, via e-post till: johanna@sydafrikaresor.se
Uppge namn och hur många biljetter ni vill ha och glöm inte att referera till bloggen för att få specialpriset! Observera att Johanna måste ha era mail senast den 12 februari då anmälningstiden löper ut. Biljetterna säljs i turordning enligt "först till kvarn" principen.

Vi ses på Star For Life 2013!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar