tisdag, augusti 12, 2014

Flygbiljetter till Kapstaden

Efter lite olika efterforskningar verkar det som dessa tre flygbolag erbjuder de billigaste biljetterna från Stockholm till Kapstaden i år inför höstens och vinterns resor (klicka på namnet så kommer du till bolagets hemsida):
Emirates
Turkish Airlines
Ethiopian Airlines

Andra som flyger är t ex SwissBritish AirwaysKLM, Quatar Airways och Lufthansa och lite olika kombinationer av bolag inom Star Alliance. Som alternativ till de olika bolagens hemsidor kan man gå in på en samlingssajt som sammanställer biljetter från massvis med olika bolag och resebyråer. En bra sådan prisjämförelsesajt är Flygresor.se som varit bäst i test vid flera undersökningar.

Hur det är från Landvetter, Sturup och Kastrup har vi sämre koll på, men flera av bolagen flyger även från vissa av dessa flygplatser till Kapstaden.

Enligt flera resebyråer brukar bokningarna ta fart ordentligt under juli månad, men kanske har den fina sommaren här hemma fördröjt bokningsrushen lite i år. Men det är nog dags att börja titta efter bra och prisvärda biljetter nu i augusti, om ni inte redan gjort era bokningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar