torsdag, juni 18, 2015

The PADS project goes international!

Ja, i alla fall har vi nu översatt en del material till engelska för att nå ut till en bredare krets av intressenter och donatorer. Vännerna Carin och Terese är drivande krafter i internationella organsationen Wise Economy, och de har stöttat oss i vårt PADS-project genom att publicera en engelsk text om projektet som ni finner om du klickar HÄR! Om ni har engelsktalande vänner och kontakter som ni tror kan vara intresserade av att stötta vårt projekt, är det ett utmärkt sätt att länka till informationen om PADS-projektet på Wise Ecomonys sida. Det finns även en utförligare engelsk projektbeskrivning framtagen som ni som önskar kan rekvirera direkt från oss genom att maila oss på adressen i inledningstexten till den här bloggen.

Wise Economy beskriver sin verksamhet så här: "Wise Economy, or WE, is a non-political and non-profit international organization for the development of women’s and young people’s entrepreneurship worldwide." Läs mer om organisationen HÄR!

Det har till vår glädje inkommit en hel del nya bidrag till PADS-projektet på sistone (TACK alla givmilda donatorer!!), och snart är det dags för en ny statusuppdatering. Håll utkik här på bloggen framöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar