torsdag, september 24, 2015

Vill du äta på The Test Kitchen under säsongen? Glöm det!


Restaurangen The Test Kitchen, som ligger i området Woodstock inne i Kapstaden, har i flera år nu utsetts till Sydafrikas bästa restaurang. Vi var där precis när de blev uppmärksammade för fyra år sedan, men var inte särskilt imponerade. Maten var bra men inte makalös, och servicen var faktiskt riktigt dålig. Men detta har uppenbarligen förändrats, så nu tänkte vi vara ute i god tid och boka bord.

Idag fick vi följande svar på vår förfrågan:

"Due to the large demand in reservations we apologize but we are currently fully booked for dinner until the 13th of April 2016 and fully booked for lunch until the 15th of January 2016."

Om ni bor på något av de bättre hotellen inne i Kapstaden under er vistelse finns det dock hopp. Concierge-diskarna på hotellen kan alltid ordna bord trots att det sägs vara fullt. Det har vi egen erfarenhet av sedan tidigare. 

Nä, då finns det andra restauranger i Kapstaden som, enligt vår mening, erbjuder en likvärdig kulinarisk upplevelse som The Test Kitchen. Vi kan varmt rekommendera The Greenhouse, La Colombe eller The Roundhouse istället, om det är fine dining ni är ute efter. Och är ni i Johannesburg är valet givet: i vårt tycke är restaurangen Fivehundred (under ledning av legendariske köksmästare David Higgs), på världsberömda boutiquehotellet The Saxon, Sydafrikas absolut bästa fine dining restaurang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar