lördag, december 16, 2017

Utdelning av Santa Shoeboxes


Från vännen Ulla S har vi fått följande fina rapport från årets utdelning av Santa Shoebox-klappar. Så här skriver Ulla:

Samira skrev på Sydafrikabloggen i slutet av september om Santa Shoebox-projektet. Nu är alla skänkta boxar insamlade, kontrollerade, distribuerade och utdelade till barn och ungdomar på skolor och institutioner över hela Sydafrika och Namibia. 

I år var det 110 414 barn som fick en Santa-box. Nästa år hoppas man runda 1 miljon boxar sedan projektet startade för 11 år sedan.


Förra veckan var jag med vid utdelningen på en skola på landet en bit utanför Paarl. 
Det var en fantastisk upplevelse att se alla dessa härliga barns lycka och glädje när de öppnade sina lådor. För många var det kanske första gången de fått en present! 
De många kramar vi fick värmer fortfarande i hjärtat.
Ett foto är från insamlingen av boxar i Somerset West och från väster står Inger L, jag, Judith (koordinator för Stellenbosch, Somerset West och Strand), Irene (som startade projektet för 11 år sedan) samt Lisa H.  Babs saknas på fotot.


HÄR kan ni läsa mer om projektets behjärtansvärda verksamhet.

Om ni vill vara med och hjälpa till lite grann för att stötta den fantastiska verksamheten nästa jul kan ni kontakta Ulla S direkt eller skicka ett meddelande till oss här på bloggen så vidarebefordrar vi kontakten till Ulla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar