torsdag, maj 17, 2018

Direktflyg med BA från London till Durban!


Det här är en intressant nyhet för dem av er som vill resa till Sydafrikas östkust och den populära kuststaden Durban i provinsen KwaZulu-Natal. Så här skriver flygbolaget British Airways i ett färskt pressmeddelande:

Från och med den 29:e oktober kommer British Airways, som enda flygbolag i Europa, erbjuda direktflyg mellan London och Durban, Sydafrika. Med sina varma somrar och milda vintrar är Durban det perfekta resmålet för solsugna resenärer. Durban erbjuder dessutom härlig surf längs med Golden Mile, vackra grönområden och solkyssta stränder. Rutten kommer att flygas med ett Boeing 787-8 och avgå tre gånger per vecka från London, Heathrow. Resenärer kommer att landa på morgonen i Durban, och på kvällen i London. Biljetter finns att boka på ba.com. 

Durbans varma vatten, heta somrar och tillbakalutade strandatmosfär gör denna kuststad till den perfekta semesterdestinationen, säger Alex Cruz, Chairman och CEO på British Airways. Staden är en port till flera naturreservat, parker och historiska platser, och har en blomstrande mat-, dryckes- och konstscen.  

British Airways erbjuder dessutom direktflyg från Heathrow till Johannesburg, samt direktflyg från Heathrow och Gatwick till Kapstaden.

För en guide till saker att göra under en helg i Durban, klicka här (på engelska).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar