fredag, maj 11, 2018

Regnbågsmusik


Sydafrikanska Christof van der Berg spelar piano, sjunger och skapar härlig musik. Han har uppenbarligen även god smak när det gäller hjärtats angelägenheter eftersom han funnit kärleken i begåvade svenska sångerskan Elin Nilsson.

HÄR är Christofs ganska nya facebooksida så där finns bara tre låtar hittills men det kommer mer. Låtarna som ligger på sidan är verkligen imponerande! Elin samarbetar med Christof och HÄR kan ni höra dem tillsammans i en jättefin kärleksballad.

Allra läckrast är den nya "A Song For Cape Town" där Elin står bakom kameran och Christof spelar och sjunger tillsammans med underbara sångerskan Nhoza Sitsholwana. HÄR är länken till den på Christofs facebooksida, alternativt hittar ni den HÄR på youtube. Härlig regnbågsmusik!!

Det här gänget kommer garanterat att låta tala om sig framöver. Och extra kul är det ju förstås att Sverige får vara med på ett hörn genom Elin.

3 kommentarer:

 1. Trevligt inlägg! Idag hörde vi Christof i direktsändning på Bush Radio, ganska lång intervju som jag skall försöka fixa en ljudfil till. Längtar ner till SA, men får förmodligen vänta till december/januari igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi missade radiosändningen idag tyvärr. Lägg gärna ut länk till ljudfilen här så kan vi alla bekanta oss mer med Christof och hans musik :-).

   Radera
  2. Hej. Jag missade starten, och sändningen laggade lite, men det mesta av intervjun kom med. Musiken låter bättre på dina länkar :)
   http://boang.se/ChristofonBushradio.mp3

   Radera