George lagade den läckra maten... |
George demonstrerade sin kokkonst och Jeanine Craven berättade om sina viner till varje rätt.
Jeanine och maken Mick Cravens första årgång var år 2014. De väljer ut vinodlingar med förstklassiga druvor som inspirerar dem till att göra ett vin baserat på endast en druvsort och enbart från just den odlingen.
De producerar bara cirka 30 000 flaskor per år och exporterar en hel del av dessa till USA, Storbritannien och Japan.
... och Jeanine pratade om sina fina viner. |
En av höjdarna var tartar på forell i sällskap av rödbeta, gurka, crème fraiche och gräslök stilsäkert kombinerad med Craven Chenin Blanc från 2017.
Minst lika gott var fransyskan på springbok med smörpocherad majrova, rostade fikon och hasselnötssmör, serverad med Craven Faure Syrah 2017. Jeanines flicknamn är Faure och just dessa druvor kommer från hennes föräldrars vinodlingar i Stellenbosch. Det här vinet blev vår favorit under lunchen, med härligt fruktig smak av mörka plommon, körsbär och björnbär och fina tanniner.
HÄR hittar ni Craven Wines hemsida.
HÄR hittar ni Craven Wines hemsida.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar