fredag, juni 28, 2019

Vi rekommenderar Sydafrikaexperten!

Gillar ni att själva boka era flygresor men vill ha hjälp med arrangemangen på plats i Sydafrika? Planerar Ni en resa till Sydafrika men inte är helt säkra på var ni ska börja? Hur ska man hinna med allt? Kanske har ni tänkt er några spännande dygn i Krugerparken med Afrikas vilda djur inpå knuten, följt av en vistelse i Kapstaden och vindistrikten. Det är inte lätt att veta vilken safaripark man ska välja, var man bor bäst i Kapstaden, hur man får bästa pris på hyrbil, om man behöver boka biljetter i förväg till alla sevärdheter, och mycket annat som gör semestern riktigt lyckad.
Vi har under många år nu hänvisat våra vänner att ta kontakt med Sydafrikaexperten som ägs och drivs av Minna Nilivaara Möller och hennes man Fredric. De har bott och arbetat i många år i Kapstaden och vindistikten och upparbetat ett fantastiskt nätverk i hela landet av noggrant utvalda samarbetspartners. Dessa ger Sydafrikaexperten en liten provision och det är deras vinst i slutändan. Det kostar alltså inget extra för kunderna att anlita Sydafrikaexperten för att lägga upp och boka en resa.

Sydafrikaexperten har också ställt fullständiga resegarantier till Kammarkollegiet, ett krav på alla seriösa reseföretag i Sverige.

Alla våra vänner har varit strålande nöjda med samarbetet med Sydafrikaexperten så vi kan med varm hand rekommenderas dem till alla som vill lägga upp en riktigt fin semester i Sydafrika.
HÄR hittar ni deras webb.

Minna och Fredric med sina två barn, med vackra Taffelberget i bakgrunden. Foto: Sydafrikaexperten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar