söndag, augusti 25, 2019

Mer om försäkring hos WaterCircles


Den alltid uppmärksamme vännen Janne T (tack Janne!) har skrivit till oss och påpekat att WaterCircles produkter kommer från försäkringsbolaget If. Vi har kontrollerat det och på WaterCircles hemsida sett att detta faktum stämmer bra. HÄR kan ni läsa om det.

WaterCircles Sverige AB har alltså If Skadeförsäkring AB med säte i Bergshamra, Stockholm som försäkringsgivare. Det känns som en trygghet, tycker vi. Och att WaterCircles sedan sett en möjlighet att erbjuda de försäkringar som åtminstone vi behöver till ett bättre pris och med bättre villkor är ju alldeles utmärkt. Men det är förstås viktigt att själv läsa de villkor som gäller för respektive försäkring och kontrollera hur de står sig gentemot de man har tecknat idag och andra alternativ.

WaterCircles har följande samarbetspartners, åt vilka man skapat skräddarsydda försäkringskoncept som medlemsförmån: JAK medlemsbank, Aktiespararna, Unik Försäkring, Skattebetalarna och som sagt Caravan Club. Läs mer om dessa specialförsäkringar HÄRMen det är alltså bara i Caravan Clubs försäkring som antalet resdagar höjts till 90 dagar isf de gängse 45. En annan fördel med WaterCircles är att bostadsrättstillägget ingår i hemförsäkringen utan extra kostnad. Trots det blev alltså årspremien långt billigare än något bolag vi jämfört med, inklusive försäkringsgivaren If och vårt tidigare försäkringsbolag Dina Försäkringar. Det gäller också för försäkringen av vår bil (BMW).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar