fredag, mars 17, 2023

Jättebra golftips!

Vy från Cathedral Peaks golfbana

Från flitiga bloggläsaren och Kayamandivandraren Yrsa B har vi fått följande suveräna och mycket prisvärda tips. För er som redan lämnat Sydafrika för denna säsong eller bara har kort tid kvar kan detta ändå vara ett utmärkt tips för nästa säsong. Så här skriver Yrsa:

Hej! Har under flera år, med intresse följt din blogg och även varit med på vandring i Kayamandi. Vill ge ett tips, som du kanske kan vidarebefordra. Vi är ju många som åker till SA 4-8 veckor för att spela golf. Vi och våra 4 vänner har gått med i Cathedral Peak golf club för att kunna boka på golfklubbarna som affiliated. Priset i år t o m 31/10 är endast 630 ZAR.
Anmälan och betalning via Visa gick smidigt och inom två dygn hade vi allt klart. Klubben har verkligen snabbservice. Redan första rundan var så kraftigt reducerad att vi tjänade in årsavgiften. Klubben är ingen brevlådeklubb utan en 9-hålsbana.
Kanske fler som kan ha nytta av denna info.


Vi lägger till att klubbens 9-hålsbana är belägen strax utanför den nordöstra gränsen till Lesotho, så frekvent spel på hemmabanan är ju inte grejen, förstås. Men den kan säkert vara ett spännande utflyktsmål om man ändå planerar en längre roadtrip. De omgivande pampiga Drakensbergen ger banan spektakulära vyer.

HÄR är klubbens webbsida!

Stort tack för utmärkt tips, Yrsa!

Ytterligare en vy från Cathedral Peaks golfbana

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar