torsdag, april 09, 2009

Den sista måltiden

Vår version av Den sista måltiden intogs nyss hos Anton & Ed på restaurangen Taste. Denna förträffliga restaurang ligger på R44an på höger sida om man kör från Somerset West mot Stellenbosch, alldeles i början redan innan vingården Avontuur. Vi åt en gudomlig foie gras följt av en sagolikt mör oxfile med haricots verts och klyftpotatis. En fin ostbricka blev en perfekt avslutning. Alltihop nedsköljt med Shiraz från Villiera. Och helt plötsligt fick vi sällskap till osten, i form av Katarina, ägare av The Beautiful South och The Beautiful West Guest Houses som till vår glädje oväntat dök upp och gjorde oss sällskap på ett glas vin. Hela kalaset gick på R600 - helt otroligt!!

Så nu är vi "packade" och klara på mer än ett sätt! Om en timme bär det av till flygplatsen. Hej då vårt vackra sydafrikanska paradis för denna säsong. Vi ses igen i oktober!
P.S. För dem av er som undrar hur det gick med våra resväskor kan vi avslöja att både Samiras och Björns väska väger 23 kg vardera - exakt vad British Airways tillåter. Yippie! D.S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar