onsdag, februari 23, 2011

Äntligen lösviktste!

Gillar ni som vi att dricka te men tycker påste är ganska trist? Det har hittills varit mycket svårt att hitta lösviktste i vårt område, men nu kan vi glädja alla teälskare att det nyligen har öppnat en butik med just lösviktste, och dessutom färskmalda kaffebönor för er javadrickare.

 Butiken ligger inne i Waterstone Village i Somerset West (lilla shopping mall'en, i korsningen av Main Rd och R44 Broadway). Gå in i shoppingcentret och fram till butiksentrén till Pic n Pay så har du butiken Peacock Beanery på höger hand. Än så länge finns lösviktste enbart i färdiga påsar, men snart kommer det att finnas i riktig lösvikt så man själv bestämmer mängden. Vi inhandlade en påse Earl Grey 125 gram för resonabla R37. Men här finns förstås även det sydafrikanska röda Rooibos och många andra tesorter.

Butiken tillhör en kedja, så bor du t ex inne i Kapstaden kan du förhoppningsvis hitta en butik i närheten av där du bor. KLICKA HÄR för att komma till kedjans hemsida och se var din närmaste butik ligger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar