onsdag, juni 15, 2011

Art & Golf i Mölle

Det blev ett kärt återseende i helgen för alla tillresta sydafrikasvenskar som samlats i Mölle för en trevlig helg med golftävling och vernissage. Bärbel och Ingemar K stod för arrangemanget och ska ha ett stort och varmt tack för ett mycket lyckat och jättetrevligt arrangemang som vi kommer att minnas länge med glädje!


Helgens inleddes med golftävling i form av scramble på St Arilds fina golfbana. Sju pigga lag gav sig ut på banan i en fin runda i bästa tänkbara golfväder, med sol från klarblå himmel och i stort sett vindstilla. Välförtjänt dryck intogs sedan i solskenet på 19e hålet.
Därefter förflyttade vi oss till Hotell Erikslund för trevligt umgänge. Kvällen inleddes med fördrink och glatt mingel på terrassen.
Sedan följde en god middag och som kronan på verket förstås prisutdelning efter dagens golftävling. Segrarna Kjerstin B, Gunnar E och självaste värden Ingemar förärades var sin flaska Skåne (vad annars!) och andra- och tredjepristagarna fick fina vinflaskor. God tvåa kom laget med Nils-Bertil, Berra, May och Svante. Det blev en riktigt trevlig kväll, där det var alldeles speciellt roligt att återse Nils-Bertil och Ullabritta P som vi alla saknat så mycket sedan de sålde sitt hus i Sydafrika för några år sedan.

Lördagen blev till söndag och när vi alla vaknat till liv igen, de flesta inne på Hotell Erikslund och vi själva i vår husbil utanför hotellet, var det så äntligen dags för vernissage på Bärbels utställning ”Harmoni i färg” på Möllegården i Mölle, beläget bredvid vackra Grand Hotel.
Alla var mycket imponerade av Bärbels fantastiska tavlor både i olja och akvarell, och flera tavlor såldes redan i början av vernissagen. Ni som är i närheten av Mölle under denna vecka får inte missa utställningen, som pågår fram t o m nu på fredag den 17 juni kl 12-19 varje dag!

Alla bilder från Art & Golf   KLICKA HÄR
 
Tack kära Bärbel och Ingemar för en mycket trevlig och välarrangerad helg!

För vår egen del kröntes dagen dessutom  på bästa tänkbara sätt av att Björn blev farfar för första gången. Lilla underbara Alicia, 51 cm lång och 3,6 kilo lätt, har äntligen kommit till världen. Älskade lilla flicka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar