torsdag, juni 02, 2011

Grattis mamma Marianne 90 år idag!

Samiras mamma Marianne, som ju var och hälsade på oss i Kapstaden härom året och som många av er träffade då, fyller faktiskt 90 år idag den 2 juni!

Marianne är en modern och aktiv kvinna som älskar att resa. I början av november reser hon till Kanarieöarna till en trevlig lägenhet som hon och särbon Einar hyrt i ett helt år.

En stor del av hennes tid går åt till modellande för Mikas Agenturer, och hon har varit modell för stora företag som Lindex, Folksam, IKEA och Hemtex (filmad TV-reklam!).

Kommunicerar gör hon helst via datorn där mejlen förstås är huvudkanal. Men när familjemedlemmarna sprider sig över världen är det Skype som gäller för Marianne. Och till sin laptop har hon kopplat en läsplatta för att kunna tanka ner ett antal svenska e-böcker när hon reser utomlands.

På onsdagarna är det alltid boule och umgänge med alla boule-vännerna på Djurgården inne i Stockholm som gäller. Och lite då och då åker Marianne och Einar in till Golden Hits på Kungsgatan och intar sitt stambord för en glad och dansant kväll.

Hon kör fortfarande bil riktigt bra och vad passar en aktiv tjej bättre än en SUV!

Idag blir det fest och rejält firande med catering, musik och dans för att stort antal gäster. Så nu vet ni vem som inspirerat oss till våra årliga julfester.

Hipp, hipp, HURRAAAAA - för Marianne ida'!!!

Bilder från festen Klicka Här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar