lördag, juli 07, 2012

Sköna sommardagar och härliga viner

Efter en trevlig försommartur till Italien är vi nu nere på västkusten såsom vi brukar i juli. Dagarna fylls av båtutflykter, fiske, lite golfspel och umgänge med goda vänner. Härom dagen åkte vi ut med vår lilla båt bara vi två för att dörja makrill och på två timmar fick vi 66 fina makrillar!! Så nu har alla grannar och vänner fått var sitt lass med fisk och resten finns i våra magar och i frysen.

Det har varit så mycket härligt sommarliv att bevakningen av mailen blivit lidande, och därför har vi dessvärre missat ett mail från gode vännen Rolf S. För en tid sedan fick han ett mail från sin vän Pierre Nortije som är exportchef för Simonsig vingård i Stellenbosch. Pierre berättar att just nu erbjuder Simonsig en låda bra viner för den svenska marknaden. Lådan som innehåller sex vinflaskor finns på Systembolaget och kan beställas med numret 7461509.

Skynda er dit om ni vill köpa fantastiskt bra sydafrikanska viner! Vi håller tummarna för att lådan inte är slutsåld. KLICKA HÄR för att läsa mer om vinlådan från Simonsig!

Stort tack för fint tips, Rolf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar