torsdag, november 10, 2016

Bra erbjudande på Virgin Active i The Sanctuary!

Gymmet ligger i stora jättefräscha lokaler på andra våningen i The Sanctuary
 Tycker ni liksom vi att medlemskapet på Virgin Active i Waterstone Village (Somerset West) blivit väl dyrt med sina R555 per månad (motsvarar ca 360 kr - ja ja, vi vet att vi är bortskämda med låga priser på gym här i Sydafrika jämfört med i Sverige)? Vi gav oss på jakt efter en bättre "deal" och behövde inte åka långt. Sprillans nya Virgin Active i nya shoppingcentret The Sanctuary i Somerset West/Strand erbjuder samma medlemsskap för endast R289 i månaden (ca 187 kr)!

Det rör sig om s k off-peak membership som gäller vardagar kl 8-16 och när som helst på lö-sö (öppet kl 6-20).  Man betalar en klumpsumma på R 3 468 (12 x R289) för ett år i förskott plus R50 i registreringsavgift. Kortet är frysbart i max sex månader, så i praktiken kommer vi att använda det i två säsonger här nere och frysa det när vi är hemma i Sverige. Medlemsskåpet ger obegränsad tillgång till all tärning på gymmet inklusive olika gruppträningspass som spinning, pilates, aerobics, yoga, etc. Det enda som kostar extra är förstås träning med personlig tränare. Men om man gillar vattengympa eller att simträna är det Waterstone som gäller fortfarande, eftersom det inte finns några bassänger i lokalerna i The Sanctuary.

Nu på lördag kl 6 på morgonen startar verksamheten i den nya anläggning i The Sanctuary. Virgin bjuder alltid nya medlemmar på fri träning första månaden, så vårt betalade medlemsskap börjar gälla först den 1 december trots att vi börjar träna redan nu i november. Dessutom får nya medlemmar på anläggningen i The Sanctuary en snygg träningsväska så långt lagret gäller. Så vill ni vara med från början så skynda ner till Virgins nya, superfräscha lokaler i The Sanctuary, och be trevliga Stuart (jobbade tidigare i Waterstone) eller någon annan av personalen att få teckna ett off-peak membership. Träffar ni Stuart så hälsa från Samira och berätta att ni läst om erbjudandet på The Swedish Newsblog så blir han glad, och vi stärker ryktet om att svenskkolonin är en köpstark lokal maktfaktor att räkna med.

Och för er som inte bor här i The Helderberg i Kapstadens vindistrikt är tipset således att "shoppa runt" bland olika Virgin Active-anläggningar i er närhet för att hitta bästa medlemskapet för just er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar