söndag, november 27, 2016

Fantastiska Tebogo tog en tredjeplats i sydafrikanska Idol 2016!!

Tebogo
Ett stort, stort GRATTIS vill vi skicka till vännen Tebogo för den fina tredjeplatsen i sydafrikanska IDOL 2016!! Vilken bragd av den ödmjuka kåkstadskillen från "vår" kåkstad Kayamandi i Stellenbosch!!
Noma
Ikväll stod det klart att skönsjungande Noma avgick med segern och Thami, killen med den fantastiska soulrösten, kom tvåa. Men vi som känner Tebogo och har sett honom live i många år gläder oss mycket åt det välförtjänta karriärgenombrott som han nu äntligen fått. En första skivinspelning är redan klar och det lär bli många liveframträdanden framöver. Vi hoppas de blir i våra trakter här i Kapstaden med omnejd, så vi får en chans att se honom in action snart igen.

Thami
Från finaltävlingen ikväll kan ni HÄR se Thamis cover på Stevie Wonders "Signed, Sealed, Delivered, I'm Yours". Vilket ös - vilken röst!! När det stod klart att Tebogo blivit trea hoppades vi att Thami skulle ta hem segern, men så blev det alltså inte. Istället blev det Noma som vann, som också har en bra röst. HÄR kan ni se och höra hennes framträdande i kvällens final. Men liksom domarna tycker vi nog att Tebogo och Thami håller en högre klass än vad hon gör. Och när det gäller scenframträdande är Tebogo definitivt i en klass för sig. Det kan ni se HÄR! Pisk är vad han ger självaste Bruna Mars i den här covern - både vad gäller sång, dans och koreografi - banne mig! Med all rätt har det videoklippet blivit ett av de allra mest visade från årets Idol-tävling.
Tebogos vackra röst i långsamma ballader är också omtalat magisk, och det kan ni höra prov på HÄR och HÄR, där ni också ser och hör honom spela gitarr som han är lika bra på som piano.
Tebogo
Tack Tebogo för fantastiskt spännande nagelbitarveckor och stort lycka till i den fortsatta karriären!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar