tisdag, juli 07, 2020

Dagens afrikanska feelgood

Drömmer ni er tillbaka till Afrika, precis som vi? Behöver ni en härlig glädjekick? Då har vi det perfekta receptet för er här!!
Skruva upp volymen, eller ännu bättre använd Airplay eller liknande för att göra en överföring till TVn/stereon, KLICKA HÄR och njut av denna klassiska sydafrikanska låt och de härliga ungdomarnas dans och spontana livsglädje. Två och en halv miljon visningar på youtube säger en hel del 💓. Det går inte att sitta still, så ta och passa på att skaka loss där hemma 😜!
Och har ni inte fått nog så finns det ytterligare en helt underbart medryckande version HÄR som visats hela fyra och en halv miljon gånger!! Och så kan ni avsluta med en mer klassisk familjeversion som ni kan se HÄR.

Denna dans har vi till och med spontandansat på Sydafrikanska ambassaden i Stockholm där även den dåvarande kvinnliga ambassadören deltog med liv och lust under ett firande av Freedom Day (Sydafrikas nationaldag) den 27 april för några år sedan.
Det är bara att sätta igång och träna in dansstegen så ni kan dansa med när ni får chansen någon gång i Sydafrika!

Den härliga låten heter Jerusalema (Remix) och spelas här av Master KG Feat. Burna Boy & Nomcebo Zikode. Finns både på Spotify och Itunes. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar