tisdag, oktober 04, 2022

"Longlunch" på Longtable


Härom dagen blev det en lång, skön lunch på restaurang Longtables terrass på trevliga Haskell Vineyards. Molly är alltid mer än välkommen och personalens lilla kelgris. Långt innan vi själva fått något att dricka har Mollys vattenskål kommit på plats vid vårt bord.

Vädret var skönt vårvarmt och vinrankorna på de stora odlingarna har massor med små fina skott som gör sig redo att skjuta i höjden. Utsikten från terrassen över de pampiga bergen och böljande vinodlingarna är helt fantastisk.

Restaurangen har ett koncept vi gillar med små portioner som vi ofta delar mellan oss. 5-6 rätter brukar vara lagom för två personer. Deras chicken liver parfait är "to die for" och får bara inte missas. Denna dag blev det även en sparrisrisotto, en jättefin sallad, kingklip och porkbelly, allt till stor belåtenhet. Sedan fanns det ingen plats för dessert så vi avrundade med en double shot latte och en decaf cappuccino bara.

Om ni tycker Molly ser ovanligt rund ut på bilden så är vi nu ganska säkra på att hon bär på små mini-Mollies. Men det är inte helt lätt att se hur magen utvecklas under den böljande långa pälsen.

Om cirka tre veckor är det dags och vi blir förhoppningsvis morföräldrar😍.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar