lördag, april 15, 2023

Bra restaurangartikel i Expressen

FYN Restaurant

Peter Tempelhoff
Journalisten Torbjörn Selander bor här i Kapstaden och skrev härom dagen en bra artikel om fina restauranger att besöka i Kapstaden med omnejd. Säkert har ni varit på en del av dem men här finns också nya spännande ställen att utforska. Vi som är kvar här sätter genast fart på utforskandet. Ni som hunnit återvända till Sverige kan ju spara tipsen till nästa säsong.

Restaurangen FYN (uttalas "fejn") finns med i Torbjörns artikel och den besökte vi tidigare i år med vännerna Gabi och Hasse. Vackra uppläggningar har vi hittat på många exklusiva restauranger denna säsong, men i vårt tycke toppar FYN listan solklart när det kommer till aromer och textur. Rena smaksensationerna och ett oförglömligt matminne! Egentligen är vi inte särskilt förvånade eftersom vi tidigare hade restaurangen The Greenhouse, med köksmästare Peter Tempelhoff, som vår favorit. Det är samme Peter som numera äger och driver FYN istället.

Artikeln i Expressen hittar ni HÄR!

Även vännen Elisabeth S. har tipsat oss om artikeln - varmt tack, Elisabeth! Hon har hittat artikeln via denna länk (klicka på den blå texten). Här finns texten men utan bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar