lördag, juni 19, 2010

Månadens Hus i Sydafrika
ägs av svenska Eva & Göran!

Liiite svårt har vi att göra en sydafrikansk koppling till kronprinsessan Victoria och Daniel Westling idag på deras bröllopsdag. MEN - vi kan i alla fall ståta med ett alldeles eget tjusigt kärlekspar, nämligen Eva & Göran!

House & Leisure är Sydafrikas största inredningsmagasin, och varje månad utser de ett Månadens Hus som är något alldeles i särklass. Och i juninumret som är ute i handeln just nu är det våra vänner Eva och Görans "Winelands Home" i Somerset West som fått den fantastiska utmärkelsen - mycket välförtjänt!

Huset är byggt i klassisk Cape Dutch-stil med många vackra gamla och varsamt renoverade detaljer. Det är ett av de vackraste hus vi sett i Sydafrika, och vi kan bara gratulera tidningen till ett mycket bra val. I slutet på året kommer det att bli publik röstning då Årets Hus ska koras, och då återkommer vi så ni kan gå in på nätet och hjälpa Eva och Göran att även vinna den utmärkelsen.

Stort och varmt grattis, kära Eva och Göran!

Är ni i Sydafrika måste ni köpa ett exemplar av tidiningen och läsa reportaget. Annars kan ni klicka på "Läs mer>>" nedan och även se fler fina bilder!

Eva och Göran bor i Helsingborg under det svenska sommarhalvåret, men precis som vi spenderar de det svenska vinterhalvåret i Kapstadens underbara vindistrikt. Vi har ett trevligt umgänge tillsammans, och träffas ofta på golfbanan eller på vingårdar och restauranger.

Deras vackra hus i Somerset West har genomgående ett jordnära vintage-tema, med varma naturliga färger och material. Här nedan publicerar vi ytterligare bilder från reportaget i juninumret av tidningen House & Leisure.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar