måndag, juni 21, 2010

Idag korkar vi upp champagnen och firar detta vårt femhundrade inlägg här på Sydafrikabloggen. Och det känns också helt överväldigande att samtidigt kunna konstatera att vi sedan starten haft över 35.000 besök på bloggen.

Vi startade bloggen 2 oktober 2008, egentligen enbart med syfte att göra reklam för vår sydafrikabok. Men.. bara efter någon vecka breddade vi bloggen till att den numera har blivit något av en nyhetsblogg och anslagstavla för svenskar intresserade om vad som är på gång i Sydafrika och då framför allt i Kapstadens vindistrikt.

Från att i början bara ha en handfull läsare har vi idag mellan 150 och 200 läsare per dag under högsäsong. Det är jättekul - och när vi nu jubilerar vill vi samtidigt passa på att tacka för alla trevliga och kul bidrag, tips och positiva kommentarer som fått från er. Det är mycket detta som gör att vi stimuleras att fortsätta att informera om allt mellan himmel och jord i vårt älskade Kapstadens vindistrikt.

Samira & Björn

1 kommentar:

  1. Stort grattis! :) Önskar er all lycka i framtiden, och jag ska garanterat köpa er bok på den sydafrikanska vinprovningen som kommer att hållas i sthlm i okt :)

    mvh dina

    SvaraRadera