onsdag, juni 23, 2010

Skapa din egen blend på Avontuur

Vi har tidigare skrivit om vingården Avontuur (uttalas Avontyr och betyder - just det - Äventyr) på väg R44 mellan Somerset West och Stellenbosch. Det här är ett av våra favoritställen, med utmärkt restaurang, vackra avelshästar, trevlig personal och gott vin.

Är du kvar i vindistrikten har du nu en chans att bli ”vinmakare för en dag”, just på Avontuur. Eller i alla fall nästan. På Avontuur har man nämligen just nu en unik möjlighet att skapa sin alldeles egna blend tillsammans med deras trevliga vinmakare Natalie Nel. På köpet får man en snabbkurs i konsten att skapa en bra blend.

Aktiviteten inleds med en vinprovning där du får prova tre av Avontuurs prisbelönade röda blendviner. Därefter får du följa med Natalie till vinkällaren där din ”blending session” äger rum under vinmakarens kunniga handledning. Din egen blend etiketteras och du får ta med dig din skapelse hem.

Det hela tar ca en timme och kostar R100 per person. Blending sessions äger rum varje dag kl 10-15. Ring för säkerhets skull och förhandsboka på
tel. +27 (0)21 855 34 50.

Avontuurs hemsida finner du HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar