tisdag, oktober 28, 2008

Nya vänner!

Igår var vi hemma hos härliga nyfunna vänner här i Somerset West. Det svenska paret Alexandra von Knorring och Adam Malmnäs (med rötter även i Sydafrika, Brasilien och Portugal) äger och driver det Kapstadsbaserade företaget Travel For Life, som skräddarsyr semesterresor för resenärer som vill uppleva det bästa som det vackra Sydafrika har att erbjuda.

Alexandra och Adam gjorde ett starkt intryck på oss med sin smittande glädje och energi. De har drivit sin verksamhet i ett antal år nu, och glädjande nog är kundtillströmningen mycket god. Själva har vi fyra svenska vänner som ska hälsa på oss i januari och februari som valt att anlita Travel For Life för sina safariresor till Krugerparken.

Adam är rutinerad golfare och har utmärkt koll på alla fina banor här nere. Han delar gärna med sig av sin erfarenhet och sitt kunnande. 

Vi önskar Alex och Adam fortsatt lycka till med sitt företag och ser fram emot trevligt umgänge framöver. Allt om deras företag Travel For Life hittar ni på www.travelforlife.se.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar