onsdag, oktober 29, 2008

Onsdagsboule på Vergenoegd

Strålande sol men kanske lite väl blåsigt var det idag när vi drog igång boulen igen för säsongen. Vi var 16 stycken glada och tävlingssugna som mötte upp, och hade det inte varit för det just nu pågående SWEA-mötet i Kapstaden så skulle vi säkert ha varit fler.

Hur som helst var det jättekul att träffas igen. Nykomlingar och speciellt välkomna i gänget var denna gång Ulla & Kurt från Ängelholm och Peter Bailey som driver det relativt nyöppnade hotellet Ridgemor Villa strax väster om Somerset West. Peter passade förresten, som den nykomling han var, på att tillsammans med undertecknad sno åt sig boulesegern för dagen. På en mycket hedersam andraplats placerade sig Eva & Barbara. Grattis! Vi hoppas givetvis att få se både Ulla, Kurt och Peter snart igen på någon av kommande bouleträffar.

Efter spelet avnjöts som vanligt en delikat lunch i glada vänners lag på vingårdens restaurang Pomegranate. Själv sände jag en tacksamhetens tanke ut till köket och restauratören Michael Israel för att han även i år bland annat har kvar den fantastiska Tomato Tarte på menyn. Jag tarnog den igen till förrätt nästa onsdag.

/Björn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar