The Stall
ligger vid infarten till Franschhoek intill Franschhoek Cellars. Lunch och middag alla dagar utom söndag kväll. Man kan även sitta ute och här finns en lekplats för barn. Restaurangen är informell med fräscha pizzor, sallader, burgare, platters av olika slag, men också stekar, calamari och pasta. The Tasting Rooms berömda kock Margot Janse har redan varit här och ätit tre gånger, till ägarnas förtjusning.
The Rotisserie at Leopard's Leap
Kock Pieter de Jager kommer närmast från Pierneef på La Motte, och var innan dess på Le Quartier Français. Avslappnat och enkelt är ledorden. Gästerna väljer från en fräsch sallads- och tillbehörsbuffé och väljer sedan kyckling eller fläskkött som kockarna skär upp och serverar. Öppet onsdag-söndag för lunch.
Antipasto Bar at Anthonij Rupert Wines (Graham Becks tidigare vingård utanför Franschhoek har köpts av granngården)
Antipasto platter Foto: Minna Nilivaara |
Kul att ni uppmärksammat dessa restauranger...Däremot vore det schysst om ni anger källan el skriver när ni lånat bilder från min blogg i fortsättningen. (Antipasto brickan).
SvaraRaderaHa det gott!