tisdag, juli 16, 2013

Inbjudan till golffest 16 augusti!

Här kommer en härlig inbjudan till alla sydafrikasvenskar som gillar att spela golf och befinner sig i Sverige i sommar. Som vanligt vill vi träffas här hemma i Sverige också och anordnar även i år en riktig festhelg med golftävling och efterföljande festmiddag. I år är det några i vårt gäng med hemmabana på vackra Hulta Golfklubb i Bollebygd (vid väg 40 mellan Göteborg och Borås) som anordnar festligheterna.

Arrangörerna har även hyrt in levande sydafrikansk musikunderhållning till kvällen, och flera sponsorer bidrar till vårt fina prisbord, bland annat Sydafrikaresor AB och Hamlin House Premium Wine.
Inbjudan har redan tidigare gått ut till de som spelat Fredagsgolf i Somerset West under vintern, men det finns fortfarande platser kvar för fler, till exempel för er som planerar att komma ner och spela golf kommande vinter. Själva tävlingen och festmiddagen hålls alltså på fredagen den 16 augusti, men man är också välkommen att spela inspelningsrunda på torsdagen. Festen och inkvartering sker på närliggande Hjortviken Konferens i Hindås med vacker utsikt över Västra Nedsjön.

Vi kommer att spela individuell poängbogey och lagtävling, där laget väljer de tre bästa resultaten på varje hål. Det blir shotgunstart kl 10.00 och incheckning sker senast kl 09.00 på fredagen.

Golfchef David Kirkham, som många av er känner från Fredagsgolfen i Kapstaden, lovar en oförglömlig golfupplevelse:
  - En golfrunda på Hulta är som en promenad i en fin engelsk trädgård, berättar David. Här finns vackra träd och blommor, och vattenhålen är mer en estetiskt inramande utsmyckning än hindrande svårigheter. Efter utslaget på tee leder nya fina asfalterade vägar fram till fairway, och från fairway till green är det lätt att hitta bollen eftersom vi inte har någon hög ruff. Men det är framme vid green som det bjuds lite mer spännande utmaningar. Jag ha spelat mer än 270 banor runt om i världen, men den här är en av mina favoritbanor. Mitt hjärta finns här, avslutar David.

På det 19e hålet kan man njuta av Hultas pampiga klubbhus. Här avnjuter vi kaffe och bulle innan start, och en välförtjänt öl och macka när rundan är klar. Sedan är det dags att åka till Hjortviken och göra oss festfina.

Ni kommer väl? Själva ser vi verkligen fram emot en härlig helg i glada vänners lag! Intresseanmälan görs till rolf.svahn@saljutveckling.net så får ni inbjudan och all övrig information.

Väl mött alla nya och gamla vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar