fredag, juli 12, 2013

Nytt nummer av First Class Magazine!

Tidningen vi jobbar för har nu kommit ut med ett nytt nummer, den här gången i somrigt vacker blå färg. Samira har skrivit inte mindre än fem artiklar, och Björn har fått en hel del foton publicerade, både helsidor och uppslag, minsann! Vi är stolta som tuppar.

Om ni inte hör till gruppen av superhöginkomsttagare som får tidningen i brevlådan kan ni läsa ett flertal av artiklarna på webben, som successivt kommer att publiceras framöver. KLICKA HÄR så kommer ni till tidningens sajt.

Bland annat berättar vi i detta nummer om den fantastiska safariresa vi gjorde i december förra året. Artikeln heter "First Class Safari" och är på hela 12 sidor i tidningen! Övriga artiklar av oss är:

* Afrika behöver sina noshörningar
* Chris-Craft - klassisk sommarlyx till sjöss
* Lamborghini - Den vilda 50-åriga tjuren
* First Class Magazines unika vinlåda

Den sista artikeln är ett spännande samarbete som vi på tidningen inlett med gode vännen och sydafrikasvensken Rolf Svahns son Thomas, som är vinimportör (HÄR finns hans hemsida). Med Thomas hjälp har vi tagit fram en vinlåda med unika högklassiga italienska viner från en familjevingård i Toscana, där samtliga flaskor signerats av vinmakaren själv i egen hög person. Lådan, som heter "First Class Querceto di Castellina" och har artikelnummer 79634-09, kan beställas på www.systembolaget.se för uthämtning på valfritt Systembolag. Pris: 1 656 kr. Men skynda, skynda - upplagan är mycket begränsad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar